NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači uvjereni da će Frank Lampard dobiti otkaz nakon što je...

(VIDEO) Navijači uvjereni da će Frank Lampard dobiti otkaz nakon što je krivio igrače Chelseaja za poraz protiv Leicestera!

Frank Lampard je iznenadio sve navijače Chelseaja nakon što je krivio igrače u intervju nakon utakmice u kojoj su poraženi od Leicestera.

Navijači uvjereni

Navijači su uvjereni da Lampard neće preživjeti sezonu nakon što je u utorak optužio stav svojih igrača.

Njegova je ekipa doživjela šesti poraz u Premier ligi ove sezone sa 42-godišnjakom koji je krivio učinak svoje momčadi na stadionu King Power.

Za Sky Sports je rekao: “Pobijedio ih je bolji tim. Bili su oštriji od nas, trčali su više od nas i tim su u formi – mi smo potpuno van forme.”

Golovi Wilfreda Ndidija i Jamesa Maddisona u prvom poluvremenu osudili su Plavce na njihov drugi ligaški poraz od Nove godine.

Lampard je nastavio: “Bilo je poprilično trenutaka u kojima naše oštrine nije bilo, to su trenuci koje morate ukopati, a osnove su važne, poput trčanja i sprinta, a mi to nismo učinili.”

“Najveće razočarenje je doći ovdje i izgubiti utakmicu, ali bitne su osnove lopte. Igra je ponekad bila pomalo spora, ali bilo je uredu, stvorili smo nekoliko prilika i mislio sam da je to penal, ali neću se oslanjati na te stvari. Nismo bili dovoljno dobri.”

“Pobijedili smo protiv Fulhama, a da nismo igrali briljantno, od toga dolazimo i gubimo utakmicu pa je to mali korak unatrag.”

“Zabrinut sam zbog pada – od forme u kojoj smo bili da bismo tako brzo ušli u formu u kojoj smo sada i imali smo nekoliko pobjeda, ali pet poraza u osam utakmica nije forma u kojoj želimo biti.”

“Potreban je karakter da se iz toga izađe – nisam protiv igrača u svlačionici, jer su razočarani. To je mlada momčad.”

Lampardov intervju nije dobro prošao sa navijačima na društvenim mrežama.

Jedan je tweetao: “Lampard ponovno krivi stav? Sigurno dolazi do točke kada MORA preuzeti neku odgovornost za to.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!