NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cristianu Ronaldu dijagnosticirano stanje koje nema lijeka i s vremenom postaje...

(VIDEO) Cristianu Ronaldu dijagnosticirano stanje koje nema lijeka i s vremenom postaje sve gore!

Cristiano Ronaldo igra sa teškom ozljedom koljena kojoj ‘nema lijeka’ od 2014. godine prema fascinantnoj priči na Twitteru. Peterostruki osvajač Zlatne lopte nastavlja obilato rušiti rekorde, a nedavno je postao najbolji međunarodni strijelac u povijesti kada je postigao više golova od Iranca Alija Daeija.

Cristianu Ronaldu dijagnosticirano

Međutim, uoči svog drugog debija sa Manchester Unitedom, korisnik Twittera @LLF_14 iznio je izvanredne tvrdnje da napadač od 2014. godine igra sa stanjem koljena zvanim ‘tendinoza’ – kojemu nema lijeka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo se na Old Traffordu proslavio kao vješt krilni napadač sa blistavim tempom i driblingom, ali se vraća kao jedan od najboljih na svijetu u ovom trenutku, ali na potpuno drugoj poziciji.

Do promjene pozicije i stila igre, čini se, došlo je kao posljedica kroničnog problema sa koljenom.

Ozljeda se opsuje kao degeneracija, a ne upala, što znači da će se stanje koljea portugalskog reprezentativca pogoršati svaki put kada ga upotrijebi.

Video ispod pokazuje kada je Ronaldo prvi put počeo patiti od tog problema, kao i o tome kako je morao proći kroz bol i prilagoditi svoju igru.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!