NaslovnicaVijestiArteta izdvojio igrače na koje ne računa te ih udaljio sa treninga...

Arteta izdvojio igrače na koje ne računa te ih udaljio sa treninga ekipe

Prema informacijama iz engleskih izvora, Arsenal planira prodati čak devet svojih igrača do završetka prijelaznog roka. Ključni cilj kluba je prikupiti više od 115 milijuna eura putem ovih transfera. Nakon toga, klub će se fokusirati na pojačavanje stoperske pozicije koja je oslabljena zbog ozljede Jurriena Timbera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najveća želja kluba je dovesti stopera Marca Guehija iz Crystal Palacea. Trener ekipe, Mikel Arteta, nedvosmisleno je pokazao na koje igrače ne računa, izolirajući ih od ostalih na treninzima.

Podsjetimo, tijekom ovog prijelaznog roka u klub je stigao Timber, a Arsenal je za njega Ajaxu platio 40 milijuna eura. U svom debiju za momčad zadobio je ozljedu prednjih križnih ligamenata zbog koje će morati izbivati. Treći je najskuplji dolazak Arsenala prije početka ove sezone. Klub je platio više samo za Kaija Havertza – 75 milijuna eura i Declana Ricea – 116.6 milijuna eura.

Da bi se osigurala sredstva za kupnju njegove zamjene, klub će biti primoran prodavati. Kieran Tierney, Albert Sambi Lokonga, Nuno Tavares, Folarin Balogun i Rob Holding su igrači koji su jučer bili izdvojeni iz treninga sa ostatkom ekipe. Nicolas Pepe, koji je 2019. stigao iz Lillea za 80 milijuna eura, i Cedric Soares također treniraju sami.

Evo koji su igrači na prodaju u Arsenalu i koja je njihova vrijednost prema Transfermarktu:
Gabriel Magalhaes – 55 milijuna eura
Folarin Balogun – 30 milijuna eura
Kieran Tierney – 25 milijuna eura
Takehiro Tomiyasu – 25 milijuna eura
Nicolas Pepe – 18 milijuna eura
Nuno Tavares – 18 milijuna eura
Albert Sambi Lokonga – 15 milijuna eura
Rob Holding – 8 milijuna eura
Cedric Soares – 3 milijuna eura

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!