NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nevjerojatno: Postigao četiri gola u 14 minuta - tri iz slobodnjaka...

(VIDEO) Nevjerojatno: Postigao četiri gola u 14 minuta – tri iz slobodnjaka – jedan sa 40 metara!

Nogomet se lagano vraća na travnjake širom svijeta, a nakon što je prošlo ono najgore, nogomet se vratio i na Farske Otoke.

Postigao četiri gola

Pored toga, vratila se i Bundesliga, a nakon nje i još nekoliko natjecanja. Kada je riječ o Farskim Otocima, oni nisu poznati po svojoj atraktivnosti ili lijepom nogometu, ali se jučer na utakmici između Argira i HB-a dogodilo nešto zaista nevjerojatno.

Naime, gosti su u toj utakmici slavili sa 5-0, a četiri gola i jednu asistenciju je upisao napadač Adrian Justinussen. Ne bi to bilo nešto posebno, da 21-godišnjak nije postigao sva četiri gola u 14 minuta.

Međutim, ni to se ne bi pisalo da tri od ta četiri gola Justinussen nije postigao i slobodnjaka, dok je jedan postigao sa 40 metara.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!