NaslovnicaVijesti(VIDEO) Trenutak kada je Mbappe uništio Messija i još dva igrača Barcelone...

(VIDEO) Trenutak kada je Mbappe uništio Messija i još dva igrača Barcelone u tri sekunde!

Kylian Mbappe je sinoć na Nou Campu nemilosrdno uništio Lionela Messija i još dvojicu igrača Barcelone u tri prekrasne sekunde.

Trenutak kada

U svom prvom nastupu protiv Barcelone, 22-godišnjak je postigao zapanjujući hat-trick kada je PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ostvario pobjedu od 1-4.

Bez Neymara i Angela Di Marije, Mbappe je u potpunosti vodio šou. U prvom dijelu je pogodio za izjednačenje, a u drugom je postigao druga dva gola.

Mbappe je postao treći igrač koji je postigao hat-trick u Ligi prvaka protiv Barcelone, ali njegov nastup nije bio samo to.

Svojim je tempom i driblingom terorizirao obranu Barcelone, posebno zahrđalog Gerarda Piquea.

I Messi je osjetio bijes Mbappea izbliza i osobno u drugom dijelu kada je uništio njega i još dva igrača Barcelone, Pedra i Sergija Busquetsa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!