NaslovnicaVijestiVIDEO: Evo kako je Ronaldo reagovao na gol Viniciusa i "kopiju" njegove...

VIDEO: Evo kako je Ronaldo reagovao na gol Viniciusa i “kopiju” njegove proslave

Real Madrid savladao je Barcelonu rezultatom 2:0 u jučerašnjem El Clasicu, te se ponovo vratio na čelo La Lige, a sve to sa tribina posmatrao je Cristiano Ronaldo.

Portugalska superzvijezda našla se na tribinama Santiago Bernabeua, po prvi put nakon što je napustio “kraljevski klub” ljeta 2018. godine. S obzirom na to da je odgođena derbi utakmica između Juventusa i Intera zbog širenja zaraze koronavirusom u Italiji, Ronaldo je iskoristio slobodan vikend da “skokne” do Madrida i pruži podršku svojim bivšim suigračima, i klubu u kojem je proveo devet godina, te osvojio brojne trofeje, uključujući tri Lige prvaka.

Napadač Juventusa je mogao biti zadovoljan viđenim, pošto je Real Madrid golovima Viniciusa Juniora i Mariana Diaza u drugom poluvremenu došao do vrlo važne pobjede. Los Blancosi sada imaju bod više od Barcelone, a do kraja sezone ostalo je da se odigra još 12 kola.

Ronaldo je primjećen u jednoj od VIP loža Santiago Bernabeua, a kamere su ga uhvatile u trenutku kada je Vinicius Junior doveo Real u vođstvo, u 71. minutu, i to kopirajući Cristianovu prepoznatvljivu proslavu ‘Siiiiu’, što se sigurno dopalo Portugalcu, koji je to propratio aplauzom.

Kamere su također ovjekovječile Cristianov osmjeh, koji nije skrivao oduševljenje velikom pobjedom Real Madrida nad najljućim rivalom, a sigurni smo da je bio srećan i zbog činjenice da Lionel Messi nije pokazao gotovo ništa na ovoj utakmici.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!