NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon dvije godine postigao gol iz slobodnjaka: Ronaldo je to ovog...

(VIDEO) Nakon dvije godine postigao gol iz slobodnjaka: Ronaldo je to ovog puta radio sa potpuno drugačijom tehnikom!

Cristiano Ronaldo je promijenio svoju tehniku izvođenja slobodnih udaraca kako bi zaustavio iznimno veliku sušu na klupskoj razini.

Nakon dvije godine

Petostruki osvajač Zlatne lopte postigao je nevjerojatan slobodnja u derbiju protiv Torina nakon što to nije uspio uraditi u posljednje dvije godine u kojima je napravio 42 pokušaja.

Na prvi pogled izgledalo je kao da je Ronaldo postigao slobodnjak sa ‘knuckball’ tehnikom koja mu je bila nevjerojatno uspješna tijekom karijere, ali ako pobliže pogledate, vidjet ćete da je portugalska superzvijezda udarila loptu potpuno drugačije.

I dalje je postojao uobičajen stav prije nego što je udario loptu, ali je mnogo navijača primijetilo da se lopta nije okretala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!