NaslovnicaVijestiProcurio dizajn dresova Barcelone za sljedeću sezonu. Ovo do sada nije viđeno...

Procurio dizajn dresova Barcelone za sljedeću sezonu. Ovo do sada nije viđeno nigdje u svijetu nogometa!

Barcelona, jedan od najprepoznatljivijih nogometnih klubova na svijetu, priprema se za slavlje svoje 125. godišnjice postojanja iduće sezone. Katalonci su odlučili proslaviti ovu važnu obljetnicu na poseban način, kroz posebno dizajnirane dresove koji će podsjetiti na klasični izgled iz sezone 1998/1999.

Navijači Barcelone s posebnim su sjećanjem vezani uz dresove iz te sezone, koji su obilježili proslavu stote godišnjice kluba. Dresovi su bili jedinstveni, s crvenim i plavim dijelom umjesto uobičajenih pruga. Upravo u tim dresovima, sjećamo se, Barcelona je osvojila 16. titulu prvaka Španjolske.

Prema informacijama s stranice Footy Headlines, koja prati izgled dresova, čelnici katalonskog kluba odlučili su se za rekreaciju tog kultnog dizajna. Naravno, uz nekoliko manjih izmjena kako bi se prilagodili suvremenom vremenu.

No, ono što je izazvalo šok među navijačima jest izgled trećeg dresa za iduću sezonu. Umjesto uobičajenih crveno-plavih boja, treći dres će biti u svijetlozeleno-bijeloj varijanti, što predstavlja pravu novost za katalonski klub. Taj izbor boja odstupa od tradicije, ali donosi svježinu i nešto potpuno neočekivano.

Jedini crveno-plavi detalj na trećem dresu bit će Nike znak, postavljen uspravno – inovativna estetska odluka koja do sada nije viđena nigdje u svijetu nogometa. Ova neočekivana promjena sigurno će izazvati rasprave među navijačima, ali istovremeno predstavlja hrabro eksperimentiranje s tradicijom i estetikom kluba.

S obzirom na emotivno povezivanje navijača s povijesnim trenucima poput sezone 1998/1999, slavlje 125. godišnjice postojanja Barcelone donosi ne samo sjećanja na prošlost, već i inovacije koje će obilježiti budućnost kluba.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!