NaslovnicaVijestiEngleski klub nudi mjesto u upravi prvom igraču koji sa njima osvoji...

Engleski klub nudi mjesto u upravi prvom igraču koji sa njima osvoji Premier ligu na Football Manageru

U nogometnom svijetu, san mnogih zaljubljenika u ovaj sport ostvariti se može na različite načine. Za većinu nas, postati profesionalni nogometaš često je nedostižna želja, ali vođenje vlastitog kluba do slave može biti sljedeća najbolja stvar. Jedan engleski nogometni klub sada pruža priliku za ostvarivanje tog sna na jedinstven način – putem popularne-* igre Football Manager.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Football Manager serija videoigara pruža navijačima priliku da žive svoje nogometne snove u virtualnom svijetu još od 1980-ih. Igra se tijekom godina znatno promijenila, ali svaki igrač ima svoju jedinstvenu priču iz Football Managera. To može biti vođenje omiljenog kluba do svjetske dominacije ili započinjanje priče o usponu od niželigaškog kluba do bogatstva.

Fenomen ove računalne igre uhvatio je maštu ljubitelja nogometa diljem svijeta, a u posljednjih nekoliko godina veze između igre i stvarnog života su se povećale. Navijači su putovali kako bi pratili manje poznate klubove u Italiji i Islandu nakon što su ih vodili u igri, a neki klubovi čak koriste bazu podataka igre za regrutaciju igrača.

Sada, jedan sretni igrač imat će priliku postati član upravnog odbora stvarnog kluba, pod uvjetom da ostvari izvanredno postignuće na Football Manageru.

AFC Crewe, klub u vlasništvu zajednice koji se natječe u 12. razredu engleskog nogometa, nudi mjesto na odboru prvom igraču koji ih dovede do naslova u Premier ligi na Football Manageru.

Službeni račun kluba na društvenim mrežama objavio je: ‘AFC Crewe nudi udio u klubu prvoj osobi koja osvoji Premier ligu s nama na @FootballManager. Prvi koji to učini postat će službeni dioničar i pridružit će se odboru kluba koji vodi klub online… baš kao Football Manager. Samo preuzmite bazu podataka E20 – Engleska razina 13 da započnete!’

Igrači će započeti u Division One Staffordshire County Senior lige, 12. razredu engleskog nogometa. Službeni Nacionalni liga sustav počinje od 10. razine.

Jedno je sigurno: tko god uspije odvesti AFC Crewe do naslova u Premier ligi zasigurno će biti kvalificiran pomoći klubu i u stvarnom svijetu. Ova inovativna inicijativa donosi svježi vjetar i povezuje virtualni nogomet s konkretnim mogućnostima u stvarnom svijetu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!