NaslovnicaVijestiPerišić strijelac u pobjedi Vukova!

Perišić strijelac u pobjedi Vukova!

Ivan Perišić već je u prvom kolu postigao pogodak kojim je Wolfsburg stigao do vodstva od 1:0 nad Eintrachtom u susretu koji je na kraju završio slavljem Vukova 2:1. Na 2:0 za domaćine povećao je Bas Dost, dok je za Frankfurt pogodak postigao Reinartz.

perišić
perišić

Perišiću je za pogodak trebalo 13. minuta kada je glavom poentirao na ubačaj Maxa Krusea i matirao gostujećeg vratara Hradeckya. Moglo bi se ispostaviti kako je ovo bio i posljednji nastup Perišića za Wolfsburg, jer ako Inter proda Kovačića u Madrid šanse za njegov prelazak u Inter postati će puno veće.

 

 

 

[touchcarousel id=’2′]

 

 

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!