NaslovnicaVijestiVIDEO: Doveo majku na debi, ušao u igru i nakon 20 sekundi...

VIDEO: Doveo majku na debi, ušao u igru i nakon 20 sekundi ostavio je u nevjerici

Japanski nogometaš Shoya Nakajima postao je hit na internetu nakon što je u debiju za turski Antalyaspor dobio crveni karton nakon samo 20 sekundi igre.

Vjerojatno ne bi bilo tako zanimljivo da na tribinama nije bila njegova majka i članovi obitelji koji su prevalili više od 9 tisuća kilometara kako bi ga vidjeli na utakmici, a umjesto toga dočekalo ih je veliko razočaranje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakajima je ušao na teren u 59. minuti, no samo 20 sekundi kasnije napravio je prekršaj zbog kojeg je dobio žuti karton. No, nakon pregleda VAR-a, sudac je promijenio odluku i poslao ga u svlačionicu.

U tom trenutku kamere su pokazale njegovu obitelj na tribinama, a šokirana majka nije mogla vjerovati te je počela plakati. Video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama i zabilježio milijunske preglede.

Nakajima je 28-godišnji japanski reprezentativac koji je u 19 nastupa za reprezentaciju postigao pet golova. Prije nekoliko godina predviđali su mu uspješniju karijeru. U zimu 2019. katarski Al-Duhail za njega je Portimonenseu platio 35 milijuna eura, a pola godine kasnije za 12 milijuna prešao je u Porto s kojim je prošle godine osvojio duplu krunu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!