NaslovnicaVijestiDa bi napustio PSG, Mbappe je pristao odreći se 80 milijuna eura

Da bi napustio PSG, Mbappe je pristao odreći se 80 milijuna eura

Priča o Kylianu Mbappeu (24), jednom od najboljih svjetskih nogometaša, dominirala je ljetnim nogometnim vijestima zbog nesuglasica oko njegovog ugovora s PSG-om. Francuski reprezentativac ima važeći ugovor s PSG-om do ljeta 2024. godine, no prošle sezone odbio je produljenje tog ugovora za dodatnu godinu, što je izazvalo negodovanje čelnika PSG-a. Ova situacija je dovela do napetosti između igrača i kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mbappe je obavijestio svoj klub da namjerava ostati u PSG-u još jednu sezonu i tek sljedećeg ljeta otići kao slobodan igrač. Unatoč ponudi Al Hilala koja je iznosila čak 300 milijuna eura kako bi ga otkupili, Mbappe nije pokazao interes za pregovore s klubom iz Saudijske Arabije.

Nakon toga, suspendiran je iz PSG-ove prve momčadi i nije putovao s njima na azijsku turneju, a klub mu je rekao da će cijelu sezonu provesti na rezervnoj klupi. Prema izvještaju engleskog portala 90min, Mbappe je uspio postići dogovor o povratku u momčad, ali će ga to skupo koštati. Bit će prisiljen odreći se bonusa koji su navedeni u njegovim ugovorima, a posebno će se odnositi na tzv. bonus za odanost, koji iznosi ukupno 80 milijuna eura.

Francuski napadač neće imati izgubljenu sezonu, ali neće staviti svoj potpis na produženje ugovora, koje klub želi postići. Otkako se vratio u prvu momčad, Mbappe je ostvario impresivne rezultate u prva tri kola Ligue 1, postigavši čak pet golova protiv Toulousea, Lensa i Lyona.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!