NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte reakciju Darwina Nuneza na Carvalhov pogodak

(VIDEO) Pogledajte reakciju Darwina Nuneza na Carvalhov pogodak

Slavlje Darwina Nuneza nakon pobjedničkog pogotka Fabia Carvalha u srijedu navečer pokazalo je da se već snašao u životu u Engleskoj.

Liverpool je na nevjerojatan način izborio pobjedu nad Newcastleom u 5. kolu engleske Premier lige! Redsi su slavili s 2:1. Činilo se da će Redsi razočarati svoje navijače jer je u 98. minuti bilo 1-1, a onda je Fabio Carvalho zabio za erupciju oduševljenja na Anfieldu!

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pobjednički pogodak izazvao je veliko oduševljenje, kao i završni zvižduk, a očito je klupa Redsa bila apsolutno oduševljena Carvalhom.

Nunez je bio jedan od onih koji su gledali sa strane, zbog suspenzije, a primijećen je kako govori “Je*i se!” u oduševljenju.

Nunez je propustio utakmicu zbog crvenog kartona u utakmici protiv Crystal Palacea. Navijači se nadaju da će Urugvajac moći koristiti istu količinu energije kada se vrati, ali na mnogo pozitivniji način.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!