NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Ronaldinho zabio golčinu u Survivoru!

(VIDEO) Pogledajte kako je Ronaldinho zabio golčinu u Survivoru!

Ronaldinho (43) prošao je dan u turskoj verziji Survivor-a. Kako bi podržao svoj luksuzni način života, uključio se u različite projekte te sada privremeno sudjeluje u popularnom turskom reality showu. Na tom mjestu, poznati Brazilac je sudjelovao u igri nogometa na pijesku, a njegove vještine su oduševile obožavatelje, koji s oduševljenjem dijele uspomene na njegove legendarne trenutke s loptom.

Ronaldinho je izveo impresivan potez škaricama i postigao gol, što je oduševilo obožavatelje na društvenim mrežama. U svojoj 44. godini, i dalje demonstrira besprijekornu tehniku. Ronaldinho je karijeru gradio u klubovima poput Gremia, PSG-a, Barcelone, Milana, Flamenga, Atletico Mineira, Queretara i Fluminensea. Osvojio je naslov svjetskog prvaka s Brazilom 2002. godine, a također je osvojio Zlatnu loptu 2004. i 2005. godine. Svoj doprinos brazilskoj reprezentaciji dao je kroz 97 nastupa i 33 postignuta gola.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!