NaslovnicaVijestiPogledajte trenutak magije Luisa Suareza u 90. minuti za pobjedu

Pogledajte trenutak magije Luisa Suareza u 90. minuti za pobjedu

Urugvajski nogometaš Luis Suarez nastavlja briljirati u dresu brazilskog Gremija, a sinoć je u susretu 2. kola tamošnje regionalne lige postigao sjajan pogodak u 90. minuti za minimalnu pobjedu svoje momčadi protiv Brasil de Pelotasa.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, a da Gremio ima velike šanse za pobjedu pokazalo se u 48. minuti kada je gostujući igrač Rone dobio direktni crveni karton.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gremio je napadao, bio bolja momčad, ali nikako nije uspijevao zabiti gol i slomiti otpor, sve do 90. minute kada je na scenu stupio Luis Suarez koji je još jednom demonstrirao svoju nogometnu magiju pogodivši za pobjedu i osvajanje tri boda.

Nakon što je loptu primio leđima okrenut u petercu protivničke momčadi, napravio je sjajan “lažnjak” lijevom nogom, oslobodio se čuvara i namjestio se na desnu nogu, a onda u stilu najboljih strijelaca svijeta, što Urugvajac nedvojbeno još uvijek jest, zabija za 1:0 i pobjedu svoje momčadi.

Suarez je bio strijelac i u prošloj utakmici Gremija, u pobjedi 2:1 protiv SER Caxiasa, a prije toga postigao je hat-trick na službenom debiju za ovaj klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!