NaslovnicaVijestiPogledajte video koji je objavila supruga Tonija Kroosa: Nije htio zvati stručnjake...

Pogledajte video koji je objavila supruga Tonija Kroosa: Nije htio zvati stručnjake za deratizaciju, pa je sam uhvatio miša u kući

Kada se pomisli na najbogatije nogometaše na svijetu, prvo što nam pada na pamet su luksuzne vile i brojno osoblje koje im je na raspolaganju za gotovo sve potrebe. Osobni kuhari, babysitterice, spremačice, osobni asistenti… sve se to povezuje s nogometašima koji na bankovnim računima imaju stotine milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Potpuno je razumljivo da u domu bogatih nogometaša postoje majstori za različite popravke, no video objavljen od strane supruge Tonija Kroosa pokazuje da se Nijemac ipak razlikuje od ostalih u tom pogledu.

Naime, u njihov dom u Madridu je ušao miš, no Toni nije htio pozvati stručnjake za deratizaciju. Umjesto toga, odlučio je sam uhvatiti miša, a video koji je objavila Jessica Kroos postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Na kraju je Kroos uspio uhvatiti miša postavljanjem zamke u ormarić s posuđem, pokazujući da nije snalažljiv samo s loptom na terenu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!