NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte reakciju igrača Seville kada je Rakitić zakasnio na trening uoči...

(VIDEO) Pogledajte reakciju igrača Seville kada je Rakitić zakasnio na trening uoči finala Europske lige

Večeras će se na Puskas Areni u Budimpešti održati finale Europa lige između Seville i Rome. Sevilla će nastojati osvojiti svoj sedmi naslov u ovom natjecanju od 2005. godine, dok će Roma pokušati doći do drugog europskog trofeja u godinu dana, nakon što je prošle sezone osvojila Konferencijsku ligu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sevilla je doživjela pravi preporod otkako je prije dva mjeseca Jose Luis Mendilibar preuzeo klupu. Ekipa je uspjela izaći iz zone ispadanja i popeti se na sredinu tablice, a u posljednjih 14 utakmica doživjela je samo jedan poraz. Danas su igrači odradili posljednji trening prije susreta s Joseom Mourinhom, a kamere su zabilježile jedan zanimljiv trenutak.

Na službenoj stranici Europa lige objavljen je video u kojem se vidi 35-godišnji Ivan Rakitić kako kasni na trening, dok su ga suigrači dočekali s šaljivim aplauzom. Rakitić je jedan od kapetana Seville, zajedno s Jesusom Navasom, i nedavno je postao strani igrač s najviše nastupa u povijesti kluba, brojeći njih 295.

Nakon dolaska iz Schalkea 2011. godine, Ivan Rakitić je proveo tri i pol sezone u Sevilli. U tom razdoblju osvojio je naslov Europa lige 2014. godine. Potom je prešao u Barcelonu, gdje je skupio 310 nastupa i osvojio prestižnu Ligu prvaka, kao i 12 drugih trofeja. 2020. godine vratio se u Sevillu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!