NaslovnicaVijestiAncelotti odgovorio na prozivke Barcelone: Svi znaju što se događalo u španjolskom...

Ancelotti odgovorio na prozivke Barcelone: Svi znaju što se događalo u španjolskom nogometu u posljednje 23 godine

U subotu od 16:15, Real Madrid će gostovati kod Las Palmasa u utakmici 22. kola španjolske La Lige. Trener Carlo Ancelotti najavio je susret na konferenciji za medije, gdje je osim razgovora o sljedećem protivniku, komentirao i nedavne prozivke koje je Xavi uputio Realu. Ancelotti je pružio odgovor na izazove i izjave koje su došle iz redova najvećeg rivala, Barcelone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kritike iz Barcelone stigle su nakon što je madridski klub prošle nedjelje protiv Almerije nadoknadio zaostatak od dva gola i na kraju ostvario pobjedu od 3:2 na stadionu Santiago Bernabeu. Nakon utakmice, mnogo se raspravljalo o suđenju, a trener Barcelone također je iznio svoje komentare. Xavi je tada izjavio: “Svi ste svjedočili tome što se dogodilo; bit će izazovno osvojiti ovu ligu.”

“U proteklom tjednu čuli smo mnogo različitih izjava. Osobno zadržavam svoj stav kao i prije, ne preferiram upuštati se u takve rasprave. Važno je zadržati fokus na ključnom pitanju. Svi znaju što se događalo u španjolskom nogometu tijekom posljednje 23 godine. Liga nije namještena, no bilo je problema u španjolskom nogometu. Trenutno, antikorupcijsko tužiteljstvo i policija provode istragu, i jednostavno je pričekati rezultate”, izjavio je Ancelotti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!