NaslovnicaVijesti(VIDEO) Emotivni trenutak kada je Sergio Ramos pogledao u svoju ruku i...

(VIDEO) Emotivni trenutak kada je Sergio Ramos pogledao u svoju ruku i shvatio da više nije kapetan!

Sergiju Ramosu očito treba malo vremena da se prilagodi životu u PSG-u. Branič se pridružio PSG-u u besplatnom transferu na ljeto nakon dugog i slavnog boravka na mjestu kapetana u Real Madridu.

I čini se da se još nije sasvim navikao da nema kapetansku traku na lijevoj ruci.

U promotivnom videu kojeg je PSG podijelio na društvenim mrežama se vidi kako Ramos isprobava novi domaći dres, a na trenutak su ga uhvatile kamere kako provjerava ruku zbog kapetanske trake.

Na nesreću Ramosa, Marquinhos ima čast biti kapetan za ekipu Mauricija Pochettina.

Ramos je okončao 16-godišnju karijeru u Realu, gdje je osvojio pet naslova u La Ligi i četiri naslova u Ligi prvaka kada je sklopio dvosezonski ugovor sa PSG-om.

Nedavno je objasnio kako je PSG bio savršen sljedeći korak.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!