NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako navijači Arsenala skaču po Aubameyangovom Lamborghiniju koji vrijedi 260.000...

(VIDEO) Pogledajte kako navijači Arsenala skaču po Aubameyangovom Lamborghiniju koji vrijedi 260.000 eura

Arsenal je jučer u velikom londonskom derbiju u šestom kolu Premier lige ostvario pobjedu protiv Tottenhama sa 3-1. Topnici su nakon očajnog početka nove sezone nanizali pet pobjeda u svim natjecanjima i skočili na deseto mjesto.

To je popravilo raspoloženje njihovih navijača koji su oduševljeno čekali svoje mjezimce ispred stadiona. Jedan od njihovih najboljih igrača Pierre-Emerick Abuameyang je upao u veliku gužvu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na videu ispod možemo vidjeti kako su navijači opkolili njegov Lamborghini Aventador vrijedan 260.000 eura. U jednom trenutku se nekoliko navijača popelo na haubu i počeli su skakati, nakon čega je Aubameyang zatrubio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!