NaslovnicaNajave utakmicaTIP DANA - Liga prvaka: Manchester City vs Real Madrid

TIP DANA – Liga prvaka: Manchester City vs Real Madrid

Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Manchester Cityja i Real Madrida u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.Bet365 kladionica daje 25€ bonusa za sve nove članove.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Manchester City – Real Madrid bet365

Sve je spremno za još jedan spektakl na Etihadu gdje će Manchester City ugostiti Real Madrida u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Ovo je mjesto gdje su Građani pobijedili u 15 utakmica u nizu, postigavši barem dva gola u svim tim pobjedama osim u jednoj. Momčad Pepa Guardiole također je neporažena u 22 uzatsopna susreta u svim natjecanjima i u ovu će ući u najboljem raspoloženju nakon još jedne lagane pobjede u domaćoj ligi nad Evertonom u nedelju.

Ilkay Gundogan je bio glavni junak te utakmice na Goodisonu nakon što je postigao dva gola i asistenciju u uvjerljivoj pobjedi od 3-0. Ovakva forma bila bi zastrašujuća za bilo koju ekipu na planeti, ali moram reći da će biti jako teško zastrašiti 14-ostruke prvake Europe.

Real Madrid je kralj ovog natjecanja i pokazao je svoju kvalitetu i prije osam dana u glavnom gradu Španjolske, gdje su odigrali 1-1. Real Madrid je odigrao samo jednu utakmicu bez primljenog gola u zadnjih pet utakmica i došao je do teške pobjede od 1-0 nad Getafeom.

Međutim, momčad Carla Ancelottija pokorila je Englesku u nekoliko navrata već ranije tijekom natjecanja, pobijedivši i Liverpool i Chelsea na gostovanjima u nokaut fazi. Mogu li gosti to uraditi po treći put zaredom?

Erling Haaland i Karim Benzema su bili nevidljivi prije osam dana u Madridu, ali ovog puta na Etihadu očekujem potpuno drugačiju priču. Norveška superzvijezda postigla je 36 golova u Premier ligi i glavni je favorit da to ponovo uradi i protiv Reala na Etihadu po kvoti 1.61 u bet365 kladionici.

Momčad Pepa Guardiole pobijedila je u 15 utakmica na domaćem terenu u svim natjecanjima. Stoga ovdje idem probati sa pobjedom Cityja i više od 2.5 gola po kvoti 2.10 u bet365 kladionici. City je pobijedio tri, remizirao dvije i izgubio jednu utakmicu u prethodnih šest susreta protiv Los Blancosa na domaćem terenu. Ne zaboravite da ovdje imamo uključen i Early Payout, zbog kojeg nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike bez obzira kako se utakmica na kraju završi.

Man City: Ederson; Walker, Dias, Akanji; Stones, Rodri; Silva, Gundogan, De Bruyne, Grealish; Haaland

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba; Kroos, Camavinga, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Screenshot_45.png

(Koeficijenti 17.5. u 12:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!