NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan prije 10 godina dogodio se jedan od najzloglasnijih...

(VIDEO) Na današnji dan prije 10 godina dogodio se jedan od najzloglasnijih trenutaka u karijeri Marija Balotellija!

Na današnji dan prije 10 godina dogodio se jedan od najzloglasnijih trenutaka u karijeri Marija Balotellija kada je došao pred gol i zatim ga petom pokušao postići, nakon čega je osjetio bijes Roberta Mancinija.

Manchester City je igrao protiv LA Galaxyja u Home Depot Centru u sklopu turneje po Sjedinjenim Državama, a Balotelli je tada doveo svoj klub u vodstvo od 1-0 sa golom iz penala.

Nakon pola sata igre, talijanski napadač je dobio savršenu priliku da poveća vodstvo Cityja kada je David Silva odigrao nevjerojatan pas.

Balotelli je odlično ušao u prostor i izašao jedan na jedan sa golmanom. Zapravo je to bila situacija dva naprema jedan, jer je i Edin Džeko također ušao u kazneni prostor i bio slobodan.

No, Cityjev br. 45 je pokušao postići gol petom, što je prošlo katastrofalno. Džeko je bio bijesan i dao je do znanja svom suigraču.

Ipak, nitko nije bio bijesniji od Mancinija. Sasvim je očito bio bijesan i odmah je izbacio Balotellija, zamijenivši ga Jamesom Milnerom.

“Moramo biti uvijek profesionalni, uvijek ozbiljni i u tom trenutku nisam mogao vjerovati da je Mario to učinio”, rekao je Mancini nakon meča.

“Zbog toga sam ga izveo sa terena. Zna da je pogriješio. U nogometu biste uvijek trebali biti ozbiljni i ako imate priliku zabiti, trebali biste zabiti. Nadam se da je naučio lekciju.”

Balotelli je uvijek tvrdio da je mislio da je u ofsajdu, ali Mancini to nije vjerovao.

Dodao je: “Mario je dovoljno pametan da zna da nije bio u ofsajdu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!