NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kaos u Italiji: Obračun navijača Milana i PSG-a, navijač PSG-a izboden...

(VIDEO) Kaos u Italiji: Obračun navijača Milana i PSG-a, navijač PSG-a izboden nožem u glavu

Navijač PSG-a sinoć je u huliganskom obračunu u Milanu uoči današnje utakmice Lige prvaka izboden nožem u glavu, a liječnici se u bolnici bore za njegov život.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sinoć su se u Milanu dogodile tučnjave između pristalica Milana i PSG-a, a talijanska novinska agencija ANSA izvijestila je da se liječnici bore za život jednog navijača francuskog tima. Kako navodi ANSA, 34-godišnji navijač PSG-a izboden je nožem u glavu i nogu te je u kritičnom stanju.

Tijekom nereda ozlijeđeno je nekoliko policajaca koji su reagirali na sukob u četvrti Navigli. Osim toga, huliganski incidenti su se dogodili i na drugim mjestima, a u Kineskoj četvrti policija je morala intervenirati između pristalica PSG-a i lokalnih stanovnika.

Utakmica između Milana i PSG-a igra se večeras na San Siru u 21 sat.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!