NaslovnicaVijesti(VIDEO) Real Madrid proslavio 500. nastup Luke Modrića s emotivnim videom

(VIDEO) Real Madrid proslavio 500. nastup Luke Modrića s emotivnim videom

Real Madrid je obilježio poseban trenutak kad je Luka Modrić odigrao svoju 500. utakmicu za klub. U sklopu proslave ovog jubileja, Real je na društvenim mrežama objavio četverominutni video posvećen Modrićevim impresivnim trenucima u klubu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Video je obuhvatio neke od njegovih ključnih pogodaka, asistencija i majstorskih poteza, te je uključivao i važne trenutke poput dodjele Zlatne lopte 2018. godine. Posebno emotivan trenutak bio je pojavljivanje bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije, Zvonimira Bobana, koji se tijekom videa rasplakao.

Opis videa o Luki Modriću istaknuo je nevjerojatne trenutke. Subota je bila povijesna jer je Modrić postao najstariji nogometaš koji je ikada nastupio u El Clasicu. Do tog trenutka, rekord je držao bivši Realov vratar Paco Buyo, još jedan velikan kluba, koji je zaigrao 10. veljače 1996. s 38 godina i 28 dana. Modrić je srušio ovaj rekord igrajući u dobi od 38 godina i 47 dana.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!