NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon što je postigao gol iz penala, Lionel Messi odao počast...

(VIDEO) Nakon što je postigao gol iz penala, Lionel Messi odao počast Luisu Suarezu!

Lionel Messi je svoje slavlje gola kojeg je postigao protiv Villarreala posvetio Luisu Suarezu nakon odlaska iz Barcelone.

Nakon što je postigao

Šesterostruki osvajač Zlatne lopte upisao se u listu strijelaca u novoj sezoni sa penalom kojeg je postigao u pobjedi od 4-0 protiv Villarreala na Nou Campu, ali se pobrinuo da ne zaboravi Suareza.

Messi je slavio upravo kao i Suarez kada postigne gol, a Gerard Romero iz RAC1 tvrdi da je Argentinac obećao da će odati počast svom prijatelju ako postigne gol.

Suarez je dva puta postigao gol u svom debiju za Atletico Madrid u pobjedi od 6-1 protiv Granade, gdje je i on slavio na isti način.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!