NaslovnicaVijesti(VIDEO) Publika izviždala Emiliana Martineza na dodjeli nagrade, a Drogba intervenirao kako...

(VIDEO) Publika izviždala Emiliana Martineza na dodjeli nagrade, a Drogba intervenirao kako bi smirio situaciju

Emiliano Martinez nagrađen je titulom najboljeg svjetskog vratara na ceremoniji dodjele Zlatne lopte. Prošle godine, Martinez je bio jedan od ključnih figura u argentinskoj reprezentaciji tijekom osvajanja svjetskog zlata.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Istaknuo se posebno tijekom završnice finala protiv branitelja naslova Francuske kada je impresivno obranio udarac Randala Koloa Mouanija, te kasnije obranio i dva penala tijekom izvođenja jedanaesteraca.

Martinez je zbog burnog slavlja nakon finala dočekan zvižducima kada se sinoć pojavio na dodjeli nagrade u Parizu. Zvižduci su postali izraženiji kad su počeli prikazivati obranu Mouanijevog udarca.

Na kraju je voditelj Didier Drogba, legendarni napadač iz Obale Bjelokosti, intervenirao. Drogba je zamolio publiku da prekine sa zvižducima i iskaže poštovanje prema sportašu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!