NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte zaleđe zbog kojeg je poništen gol Rijeci protiv Dinama

(VIDEO) Pogledajte zaleđe zbog kojeg je poništen gol Rijeci protiv Dinama

U derbiju 24. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je ostvario pobjedu nad Rijekom rezultatom 1:0. Odlučujući trenutak dogodio se u 95. minuti kada je Fran Brodić postigao jedini gol na utakmici iz jedanaesterca. Dinamo je dominirao cijelom utakmicom, stvarajući više prilika, a ovaj pogodak u završnici omogućio im je da se približe vrhu tablice i uđu u borbu za naslov prvaka.

Na početku prvog poluvremena, Rijeka je imala gol koji je nažalost poništen. Fruk je izveo ubačaj, a Mirko Marić, napadač koji je nedavno ušao u igru, postigao je gol glavom. Međutim, sudac Dario Bel zaustavio je igru kako bi se konzultirao s VAR sobom. Pregledom snimke utvrđeno je da je Marić bio u zaleđu. Možete pogledati tu situaciju ponovno.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!