NaslovnicaVijestiHatem Ben Arfa priznao da je bio 10 minuta od potpisa za...

Hatem Ben Arfa priznao da je bio 10 minuta od potpisa za drugi klub

Novo pojačanje Paris Saint-Germaina Hatem Ben Arfa otkrio je da je bio samo 10 minuta od potpisa za Sevillu, a onda su ga nazvali čelnici francuskog prvaka.

Hatem Ben Arfa priznao

Ben Arfa je jučer stigao na Park prinčeva kao slobodan igrač, te je potpisao dovogodišnji ugovor sa Parižanima.

29-godišnjak je imao sjajnu sezonu u Nici, postigao je 17 golova i pomogao timu da završi na četvrtom mjestu u francuskom prvenstvu.

Nakon što je odlučio da neće produžiti ugovor sa klubom, za njega je interes pokazao veliki broj europskih velikana, uključujući i Lyon i Sevillu.

Ben Arfa je priznao da je bio minutama udaljen od potpisa za Sevillu, a onda su ga kontaktirali iz PSG-a te ga uvjerili da dođe u Pariz.

Bivši igrač Newcastle Uniteda je izjavio nakon potpisa: “Bio sam desetak minuta udaljen od potpisa za Sevillu. Neposredno prije nego što sam trebao potpisati ugovor sa Sevillom, iz Paris Saint germaina su me nazvali i rekli mi da me zaista žele u klubu.”

“Sve se desilo u nekoliko minuta. Mislio sam da ću igrati u Sevilli, a onda je stigao Paris Saint Germain. To je sudbina.”

Paris Saint Germain je prije par dana dobio novog trenera Unaija Emeryja, koji je napustio Sevillu nakon tri godine u klubu.

Upitan da li je već razgovarao sa novim trenerom, Ben Arfa je odgovorio: “Pričao sam s njim, prošlo je dobro. On već priča malo francuski što je odlično.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!