VIDEO: U Berlin po trostruku krunu

Nakon sinoćnje utakmice, poznata su oba finalista koja će se 6.6.2015. u Berlinu boriti za trofej Lige prvaka. Barcelona i Juventus stigli su do same završnice i biti će to za obje momčadi vrhunac sezone u kojima su već osvojili prvenstva (Barca još mora potvrditi), a u finalima su kup natjecanja svojih država veliki favoriti za još jedan trofej.

 

Susret dobrih znanaca

 

I dok je Barca ipak očekivano u finalu Juventus se u finale vraća nakon 2003. godine, kada je poražen od Milana i boravka u drugoj ligi. Barca je ovo natjecanje osvajala 4 puta dok je još 3 puta gubila finala. Posljednji naslov im je iz 2011. godine i sve svoje naslove osvojili su od 1992. godine. Juventus nema previše uspjeha u finalima jer ovo će mu biti ukupno 8, a osvojio je natjecanje “samo” 2 puta.

 

 

Sigurno da je Barcelona favorit barem na papiru i do sada su do finala porazili  prvake Ukrajine, Engleske, Francuske, Njemačke, a sada će imati priliku svladati i prvaka Italije. Juve sigurno neće ići u Berlin na izlet, te se već sigurno dobro nosi s ulogom autsajdera, ali njih krasi zajedništvo i timska igra što su najbolje prikazali protiv Real Madrida

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Share This