NaslovnicaNajave utakmicaTIP DANA - Petak 3.2: Chelsea - Fulham

TIP DANA – Petak 3.2: Chelsea – Fulham

Za današnji tip dana smo vam pripremili utakmicu između Chelseaja i Fulhama u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.Bet365 kladionica daje 25€ bonusa za sve nove članove.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Chelsea – Fulham bet365

Chelsea i Fulham će otvoriti 22. kolo Premier lige večeras na Stamford Bridgeu. Plavci će tražiti osvetu za poraz od 2-1 od istog rivala prije manje od mjesec dana na Craven Cottageu. U utakmicu će ući nešto boljeg raspoloženja nakon uzastopnih utakmica bez primljenog gola protiv Crystal Palacea i Liverpoola. Grahamu Potteru i dalje će trebati vremena da posloži momčad sa svim tim novim transferima, jer Chelsea je bio najaktivniji tim na transfer tržištu u nedavno zatvorenom zimskom prijelaznom roku.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Plavci su možda i odustali od ove sezone, budući da su čak na devetoj poziciji u Premier ligi. Unatoč tome, njihove bi utakmice mogle biti zabavne za gledanje sa svim novim pojačanjima koji će igrati prije ili kasnije. Chelsea je obrambeno izgledao nešto organiziranije u prethodne dvije utakmice u ligi, posebno u susretu 21. kola protiv Liverpoola na Anfieldu. Imaju dovoljno u napadu da iskoriste Fulhamovu zadnju liniju i dođu do domaće pobjede po kvoti 1.65 u bet365 kladionici.

S druge strane imamo Fulham koji je u prethodna dva kola doživio uzastopne poraze od 0-1 protiv Newcastlea i Tottenhama. Također su bili u akciji prošlog vikenda u FA kupu, odigravši samo 1-1 kod kuće protiv niželigaša Sunderlanda. Fulham je imao velikih problema sa učinkovitošću u napadu u posljednjim utakmicama. Sada su spremni suočiti se sa dobrom obrambenom linijom Chelseaja i nisam baš siguran da mogu napraviti bilo što na Stamford Bridgeu.

Mislim da je vrijeme da Chelsea opravda sva ta nova pojačanja i ovdje dođe do nova tri boda. bet365 kladionica nam računa okladu dobitnom ako Chelsea povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.Bet365 kladionica daje 25€ bonusa za sve nove članove.

Chelsea: Arrizabalaga; Chalobah, Thiago Silva, Badiashile; Azpilicueta, Kovacic, Hall, Cucurella; Mount, Mudryk, Havertz

Fulham: Leno; Tete, Diop, Ream, Robinson; Palhinha, Reed, Andreas Pereira; Decordova-Reid, Mitrovic, Willian

Screenshot_9.png

(Koeficijenti 3.2. u 12:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!