NaslovnicaVijestiZdravko Mamić odgovorio na prozivke da je smjenjivao Dalića

Zdravko Mamić odgovorio na prozivke da je smjenjivao Dalića

Zdravko Mamić odgovorio je na prozivke da je “rušio” Zlatka Dalića, izbornika hrvatske reprezentacije koji je sa Vatrenima stigao do srebra na SP u Rusiji. U vrijeme kada je Dalić imenovan za izbornika, Mamić je bio član Izvršnog odbora HNS.

“Kad je došlo do smjene Čačića, pa valjda vam je jasno da se tada pitalo i mene koga bih za izbornika. Budimo realni, kako bi Dalić bio izbornik da sam ja bio protiv?

“Nadalje, pitajte izbornika jesam li ja bio taj koji je preokrenuo čitav Izvršni odbor kazavši im da Ladić ide u SAD? Kad već propitkujte, to sam izravno dogovorio s izbornikom. Kao što je izbornik sa Zoranom Mamićem dogovorio da analitičar iz njegova kluba bude u stožeru. Mislim da je to najbolji odgovor na vaše pitanje.”

[su_cashout]

“Dalićeva komunikacija bila je najbolja dosad, nijedan izbornik Hrvatske u povijesti nije imao tako dobru komunikaciju. Žao mi je da u ovim trenucima, kad je sve lijepo i divno, daje povoda onima koji žele srušiti njega i hrvatsku reprezentaciju da dođu do riječi. Ne vidim uopće smisla u ovoj priči oko Dalića jer ne postoji nijedan čovjek na kugli zemaljskoj koji će nešto kazati protiv njega.

“Lako se sada kititi Dalićevim perjem, ali netko ga je postavio za izbornika i dao mu priliku. Davor Šuker i Izvršni odbor HNS-a jednoglasno su ga postavili za izbornika! To mi fali, ta zahvala Dalića Izvršnom odboru i Šukeru. Jer to je neodvojivo.”

[su_no1_for_tennis]

“Ti štosevi da je Šuker bio za Dalića, a članovi IO-a protiv, to su laži. Konačno, ja kao bivši suradnik ljudi u hrvatskom nogometu također sam bio za Dalića.”

“Nisam više dio toga, ali bio sam pa molim i tražim da Zlatko Dalić i dalje ostane izbornik reprezentacije! Neka se poštuje ugovor koji su potpisali HNS i Dalić. Ako je HNS potpisao ugovor s Dalićem do 2020. godine, a tada još nitko nije znao što će biti u Rusiji, zašto se sad to dovodi u pitanje? Samo spustimo loptu na zemlju…”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!