NaslovnicaVijestiVidić: Mourinhu treba vremena, Ibra je nevjerojatan

Vidić: Mourinhu treba vremena, Ibra je nevjerojatan

Bivši kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić rekao je da trener Jose Mourinho “zna što radi”, i da mu treba vremena izgraditi pobjednički tim. United se trenutno s gradskim rivalom Cityjem bori za četvrto mjesto. Za “građanima” zaostaje četiri boda, ali ima i utakmicu manje. Sljedeći tjedan igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige Europe.

treba vremena

Bivši kapetan reprezentacije Srbije, međutim, vjeruje da je Mourinho na pravom putu izgraditi pobjednički tim.

“Nismo, naravno, u situaciji u kojoj bismo voljeli da budemo, ali se borimo za Ligu prvaka. Prije početka svake sezone se misli da bi United trebao boriti za titulu, ali to nije lako. Mourinho je došao i doveo četvoricu igrača, ali da biste izgradili pobjednički tim, potrebno vam je vrijeme. Nije dovoljno šest mjeseci, ali ja vjerujem da tim napreduje.”, rekao je Vidić za klupski sajt.

Vidić je istaknuo Mourinhovo iskustvo u vođenju velikih klubova i osvajanju trofeja u različitim zemljama.

“To znači da ima iskustva i vjerujem da zna što radi. Jedva čekam sljedeću sezonu. Mada, već smo osvojili Liga kup i ako se plasiramo u Ligu prvaka, možemo biti zadovoljni i ovom.”, rekao je Vidić.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Jedna od najvećih zvijezda ove sezone u Premijer ligi je napadač Zlatan Ibrahimović, koji je za “đavole” dao 28 golova u svim natjecanjima. Šveđanin još nije iznio planove za sljedeću sezonu, ali Vidića nije iznenadio njegov uspjeh u Engleskoj.

>>Rio Ferdinand: Manchester United će završiti kao Liverpool ako to ne urade

“Uvijek sam znao da je on vrhunski igrač. Igrao sam nekoliko puta protiv njega, on je nastupao u različitim klubovima, osvajao je mnogo trofeja i postizao je golove svuda, tako da nisam iznenađen što je toliko učinkovit. Engleski nogomet je drugačiji, ali on se brzo prilagodio i, općenito, cijele sezone je bio konstantan. Stvarno me je impresionirao, naročito na mentalnom planu, jer je i dalje željan igre i golova.”, rekao je Vidić.

Obojica igrača imaju po 35 godina, tako da Vidić zna kako se Ibrahimović osjeća.

“Nije lako sa 35. Znam jer i ja imam 35, a ja sam pomalo umoran od nogometa, ali on djeluje kao da uživa u igri i da se osjeća dobro na terenu. To je dobro za klub i nadam se da će ostati zdrav i nastaviti igrati kao što je igrao tijekom većeg dijela sezone. Cijenim njegovo prisustvo. zna s loptom, zna kako se gradi gol, i, naravno, kad god je u šesnaestercu, predstavlja opasnost za obranu.”, rekao je Vidić.

On je odbacio tvrdnje da centarfor Uniteda nije dovoljno brz.

“Iskreno govoreći, nikada se on kao igrač nije oslanjao na brzinu, a to je dobar znak da može i sljedeće sezone igrati dobro.”, rekao je Vidić

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!