Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Vietto odbio Barcu i odlazi u Sevillu

Lucino Vietto (22) nije se snašao u Atletico Madridu i tijekom ovog prijelaznog roka svakako će promijeniti sredinu. Interesa za ovog napadača naravno ne nedostaje, pa će moći birati gdje će nastaviti karijeru. Ovaj sjajni mladi argentinac prije samo jednu godinu prešao je za 18 milijuna eura iz Villarreala u redove Atletica i to ponajviše zbog 20 postignutih golova u jednoj sezoni.

Vietto

Vietto

Ipak u Atleticu ne uspijevaju svi da se prilagode, pa je ovaj napadač zaključio da će teško do svog mjesta u momčadi. Interes za njegove usluge je pokazivala Barcelona, ali je jasno kako ni u tom klubu ovaj napadač ne bi lagano stigao do minutaže, pa je odlučio prihvatiti ponudu Seville koja je specijalist za dovođenje upravo ovakvih igrača. U Sevillu će ipak ovaj igrač otići na posudbu koja će klub iz Andaluzije koštati 3.5 milijuna eura. Na kraju sezone imati će mogućnost da otkupe Vietta za 20 milijuna eura ukoliko budu zadovoljni njegovim igrama.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Biti će zanimljivo vidjeti hoće li ovo značiti odlazak Gameira iz Seville, a za njega su navodno zainteresirani i Barcelona i Atletico Madrid. Ipak odlazak Vietta u redove Seville nije uvjetovan transferom Gameira u suprotnom smjeru. Vietto će u redovima Seville svakako imati sjajnu priliku da se izbori za minutažu, ali i odlične suigrače s kojima će nastupati u Ligi prvaka. Jasno je kako ovaj napadač nije zaboravio postizati pogotke u samo godinu dana, pa bi ovo ponovno mogao biti veliki pogodak Seville.

Vietto je do sada u Primeri nastupao samo dvije sezone i to za Villarreal i Atletico, a prije toga je bio član argentinskog Racinga u tri sezone. Za seniorsku reprezentaciju još uvijek nema nastupa, ali bio član U20 selekcije za koju je u 4 nastupa postigao 2 pogotka.

Kladjenje forum [frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Oznake: