NaslovnicaVijestiVietto odbio Barcu i odlazi u Sevillu

Vietto odbio Barcu i odlazi u Sevillu

Lucino Vietto (22) nije se snašao u Atletico Madridu i tijekom ovog prijelaznog roka svakako će promijeniti sredinu. Interesa za ovog napadača naravno ne nedostaje, pa će moći birati gdje će nastaviti karijeru. Ovaj sjajni mladi argentinac prije samo jednu godinu prešao je za 18 milijuna eura iz Villarreala u redove Atletica i to ponajviše zbog 20 postignutih golova u jednoj sezoni.

Vietto
Vietto

Ipak u Atleticu ne uspijevaju svi da se prilagode, pa je ovaj napadač zaključio da će teško do svog mjesta u momčadi. Interes za njegove usluge je pokazivala Barcelona, ali je jasno kako ni u tom klubu ovaj napadač ne bi lagano stigao do minutaže, pa je odlučio prihvatiti ponudu Seville koja je specijalist za dovođenje upravo ovakvih igrača. U Sevillu će ipak ovaj igrač otići na posudbu koja će klub iz Andaluzije koštati 3.5 milijuna eura. Na kraju sezone imati će mogućnost da otkupe Vietta za 20 milijuna eura ukoliko budu zadovoljni njegovim igrama.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Biti će zanimljivo vidjeti hoće li ovo značiti odlazak Gameira iz Seville, a za njega su navodno zainteresirani i Barcelona i Atletico Madrid. Ipak odlazak Vietta u redove Seville nije uvjetovan transferom Gameira u suprotnom smjeru. Vietto će u redovima Seville svakako imati sjajnu priliku da se izbori za minutažu, ali i odlične suigrače s kojima će nastupati u Ligi prvaka. Jasno je kako ovaj napadač nije zaboravio postizati pogotke u samo godinu dana, pa bi ovo ponovno mogao biti veliki pogodak Seville.

Vietto je do sada u Primeri nastupao samo dvije sezone i to za Villarreal i Atletico, a prije toga je bio član argentinskog Racinga u tri sezone. Za seniorsku reprezentaciju još uvijek nema nastupa, ali bio član U20 selekcije za koju je u 4 nastupa postigao 2 pogotka.

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!