NaslovnicaVijestiViitorul osvojio naslov prvaka Rumunjske, Steaua se žali sudu

Viitorul osvojio naslov prvaka Rumunjske, Steaua se žali sudu

Završeno je prvenstvo u Rumunjskoj, naslov prvaka po prvi put u povijesti je senzacionalno osvojio Hagijev Viitorul, no završni epilog će izgleda uslijediti za zelenim stolom.

naslov prvaka

Viitorul iz Constante proslavio je prvi naslov prvaka u povijesti, pošto je pobijedio Cluj (1:0) u posljednjem kolu rumunjskog prvenstva, ali će, po svemu sudeći, trofej morati brani u Lausannei. Drugoplasirani FCSB (bivša Steaua) uložio je žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS), jer smatra da je zaslužio da bude prvak.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Ove dvije ekipe su prvenstvo završile s istim brojem bodova, ali je Viitorul bio bolji od FCSB u međusobnom omjeru u dva meča u play-offu, što je presudilo.

“Ne priznajemo te propozicije. Imamo bolji omjer kada se zbroje sve četiri utakmice, u ligi i play-offu, ai gol-razlika je na našoj strani. Mi smo prvaci, nema dileme. U Lausanni ćemo dobiti pehar – poručio je Gigi Becali, vlasnik FCSB.

Agent Jana Oblaka otkrio: Dva kluba su zainteresovana za najboljeg golmana na svijetu!

Transfer glasine: Veratti u Minhenu, James u Manchesteru, Vardy u Madridu

Viitorul je, inače, osnovan 2009. godine, a gazda kluba i osnivač je legendarni rumunjski reprezentativac Gheorghe Hagi. On je također trenutno i na mjestu trenera. Klub je prvi put u elitu ušao u sezoni 2011/2012.

Hagi je takođe pokrenuo i svoju fudbalsku akademiju, jednu od najmodernijih i najvećih u jugoistočnoj Europi, a koja školuje mlade igrače za prvi tim Viitorula.

Ukoliko CAS odbije žalbu FCSB-a, Viitorul će nastupiti u kvalifikacijama za Ligu prvaka, gdje se uključuju u trećem kolu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!