NaslovnicaVijestiVIJEST KAO IZ SNOVA ZA NAVIJAČE CHELSEAJA: Sarri pripremio plan za ljetni...

VIJEST KAO IZ SNOVA ZA NAVIJAČE CHELSEAJA: Sarri pripremio plan za ljetni transfer rok, velika imena stižu na Stamford Bridge

Kada je Chelsea i konačno javnosti predstavio novog trenera Maurizio Sarrija vodstvo kluba odmah je krenulo u renoviranje tima. Popis igrača koje Italijan želi dovesti, vas neće ostaviti ravnodušnim. Navijači Chelseaja će biti oduševljeni!

stižu na Stamford Bridge

Talijanski stručnjak je za početak mandata sebi postavio zadatak da u klub dovede novog napadača. Álvaro Morata u prethodnoj sezone nije se dokazao i uskoro bi mogao napustiti London. Sarri želi kupiti Roberta Lewandowskog a vjerojatno su u Bayernu spreman slušati ponude za naapadača iz Poljske.

Ako Poljak ne dođe na Stamford Bridge, na sljedeća opcija je Gonzalo Higuain. Već danas, vodstvo Plavaca održat će sastanak s predstavnicima Juventusa zbog prelaska Daniele Ruganija. Ovi pregovori će također biti prilika da se dogovore i oko Higuain. Chelsea je ovaj dvojac spreman platiti više od 100 milijuna eura! Ali to nije sve, Sarri želi kupiti još Miralema Pjanića.

>> ROMAN ABRAMOVIĆ STIGAO U ITALIJU: Dogovoren dvostruki transfer vrijedan 100 milijuna eura!

Thibaut Courtois sigurno ide u Real, Londončani nisu uspjeli dovesti Alissona Beckera (otišao u Liverpool), Sarri je kao novog vratara etiketirao Ginaluigija Donnarummu. Milan ga je spreman prodati, Chelsea je spreman za njega platiti 70 milijuna eura, što bi gotovo sigurno zadovoljilo apetite kluba.

[su_bet365_100bonus]

Sarri želi stvoriti super ekipu na Stamford Bridgeu, te je spreman segnuti duboko u džep, što Romanu Abramoviču navodno ne bi trebalo predstavljati problem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!