Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Villas-Boas napušta nogomet, a evo zbog čega!

Andre Villas-Boas napušta nogomet, potvrdili su to mediji iz Egleske, tačnije svoju trenersku karijeru će ostaviti po strani narednih par mjeseci, a možda i godina.

Villas-Boas napušta nogomet

Ovaj Portugalac se proslavio 2011. godine kada je osvojio Europsku ligu dok je bio na trenerskoj poziciji u Portu. Nakon Porta, Villas-Boas je vodio Tottenham, Chelsea i Zenit.

Posljednji klub koji je Villas-Boas vodio jeste kineski Shanghai SIPG, a dao je otkaz prošle sedmice nakon što njegova momčad nije uspjela pobijediti u finalu kupa.

Nakon samo jedne neuspješne sezone izgleda da će se Villas-Boas ostaviti nogometa, te posvetiti vožnji.

Naime, on se želi početi baviti vožnjom, tačnije vozio bi Dakar Rally.

“Pričao sam sa svojim velikim prijateljm, koji je mendažer KTM ekipe, a on mi je rekao kako bi tu trebala jednogodišnja priprema”, rekao je Villas-Boas za ASO, te nastavio pričati dalji tok razgovora:

“Ako bih želio voziti motore, te mi je rekao da on misli da je bolje da razmotrim opciju vožnje automobila. Nakon toga odlučio sam stupiti u kontakt s Toyotinim Team Overdriveom – nema više priče puno, to bi bilo to.”

Portugalac će voziti za Toyotu Hilux, a suvozač će mu biti iskusni i popularni čovjek u ovom svijetu – Ruben Faria.

“Andre me je nazvao i pitao hoću li se pridružiti ekipi, mislim da mi je trebalo oko pet sekundi da mu kažem da”, tvrdi Villas-Boas, te dodaje:

“Ovo će biti veliki zazov u mom životu, te vjerujem da možemo dobro odraditi Dakar, to jeste da svaku noć stignemo do bivouaca, a da to ne bude prekasno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: