NaslovnicaVijestiVillas-Boas otkrio zašto više ne želi trenirati engleske klubove

Villas-Boas otkrio zašto više ne želi trenirati engleske klubove

Andre Villas-Boas je odbacio mogućnost povratka u Premier ligu, iako bi uskoro mogao napustiti trenersku klupu ruskog Zenita.

Villas-Boas otkrio zašto više ne želi trenirati engleske klubove

Portugalski stručnjak je imao velike uspjehe vodeći Porto, ali njegovi periodi u kojima je vodio Chelsea i Tottenham nisu bili ni blizu toliko uspješni, nakon čega je stigao u Rusiju i preuzeo Zenit.

Villas-Boas je na klupi ruskog prvaka već skoro dvije godine, a potvrdio je da će napustiti klub kada mu istekne ugovor na kraju ove sezone. I dok on još uvijek nije siguran gdje će trenirati sljedeće sezone, dodao je da nema interesa sa njegove strane za povratak u Englesku.

“Mislim da sam gotov sa treniranjem engleskih klubova”, izjavio je za BT Sport, te dodao: “To nije išlo kako sam očekivao, osim prve godine u Tottenhamu, tako da ću trenirati klubove iz ostalih liga.”

“Ne znam još gdje ću otići, nadam se da će stići dobra ponuda.”

38-godišnjak se jučer vratio u svoju domovinu, jer se njegov tim suočio sa Benficom u osmini finala Lige prvaka, a igrač domaćeg tima je kasnim pogotkom osigurao prednost portugalskom prvaku pred uzvratnu utakmicu.

To je bila Zenitova prva zvanična utakmica u posljednjih deset tjedana, nakon zimske pauze u ruskoj Premier ligi, ali Villas-Boas ne smatra da je njegov tim izgubio zbog “dužeg odmora”.

“Mislim da u ovom porazu nikakvu ulogu nije igrala duža pauza. Taktički i psihički smo bili vrlo dobri i zamalo smo izvukli neriješen rezultat. Da, Benfica je postigla taj gol na kraju, ali pitanje prolaska i dalje ostaje otvoreno. Taj jedan gol im daje samo minimalnu prednost pred uzvrat.”

“Prije te uzvratne utakmice igrat ćemo još dvije utakmice u ruskom prvenstvu. To će nam pomoći da steknemo potreban ritam, a Petrovsky stadion neće biti lako mjesto za naše protivnike.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!