NaslovnicaVijestiVINCENT KOMPANY PRIZNAO: Evo kojeg igrača Liverpoola je doveo u svoj tim...

VINCENT KOMPANY PRIZNAO: Evo kojeg igrača Liverpoola je doveo u svoj tim na Football Manageru!

Prema mišljenju mnogih ljubitelja nogometa, Manchester City i Liverpool su vodeći favoriti za osvajanje titule u Premier ligi ove sezone.

Kompany oduševljen Andyjem Robertsonom

‘Građani’ su se prošle sezone ‘prošetali’ ligom, osvojivši čak 100 bodova, 19 više od drugoplasiranog Manchester Uniteda. Međutim, ove sezone će imati daleko više problema, s obizirom da su se ‘Redsi’ znatno pojačali preko ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što se u timu Jurgena Kloppa nalaze zvijezde kao što su Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane, kapiten Manchester Cityja Vincent Kompany priznao je kako se divi drugom, daleko manje poznatijem igraču velikog rivala, a riječ je o Andyju Robertsonu.

Robertson je u Liverpool stigao iz Hully Cityja prošlog ljeta za devet miliona eura, a nakon nešto lošijeg početka sezone, u nastavku je pokazao kako je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u ligi. Škot, koji je ranije ovog tjedna imenovan novim kapitenom svoje reprezentacije, za kratko vrijeme je postao miljenik navijača.

Ipak, oni nisu jedini koji su oduševljeni igrama 24-godišnjaka, već i Kompany, koji je u intervjuu za Liverpool Echo rekao: “Većina nas nogometaša imala je skromnu prošlost. Bez obzira na koji način stigli do uspjeha, sjajno je vidjeti igrače poput Robertsona kako im odlično ide. Andy trenutno igra na vrhunskoj razini, te je kapiten svoje zemlje. Toliko daleko je stigao za kratko vrijeme, mislim da je on dobar primjer drugima. Ukoliko pogledate svaki klub, vidjet ćete mnogo mladih momaka koji su bili sakupljači lopti ili nešto slično. Kada imate želju za radom kao što ju ima Andy, ovo sve nije veliko iznenađenje, već prirodan napredak.”

32-godišnjak je također priznao kako je upravo Robertson igrač kojeg je dovodio u svoj tim na popularnoj nogometnoj simulaciji Football Manager: “Znao sam za njega još dok je igrao u Škotskoj, prije nego što je došao u Hull City. Igram Football Manager, tako da sam dobro upoznat s njim. Zapravo, doveo sam ga jednom prilikom u svoj tim, jer je teško pronaći dobre lijeve bekove. Riskirao sam, ali se isplatilo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!