NaslovnicaVijestiVincenzo Montella: Dybala je sjajan, on je poput mene

Vincenzo Montella: Dybala je sjajan, on je poput mene

Trener Sampdorije Vincenzo Montella izjavio je da vidi nijanse sebe u Juventusovom napadaču Paulu Dybali.

dybala

Montella je u svojoj karijeri nastupao za Empoli, Genou, Sampdoriju, te Romu, a jedno vrijeme je bio i član reprezentacije. Sa Romom je osvojio Seriju A u sezoni 2000/01 kada je postigao 13 golova.

Dybala je već postigao devet golova u svojoj prvoj sezoni sa Juventusom, nakon što je prošlog ljeta stigao za veliku svotu novca iz Palerma, te već dokazuje da je dostojna zamjena za Carlosa Teveza.

Montella je priznao da je pokušao dovesti 22-godišnjeg Argentinca još dok je vodio Cataniju u sezoni 2011/12, te je priznao da ga Dybalina igra podsjeća na njegovu sa početka njegove karijere.

“Dybala je sjajan igrač, malo me podsjeća na mene sa početka karijere. Dok sam trenirao Cataniju pokušao sam ga dovesti, ali već je bio skup, čak i u Seriji B.”

Nakon što su ovog tjedna slavili protiv Genoe, Sampdorija će danas ugostiti Juventus. Montella je pohvalio igru svog napadača Antonija Cassana, koji je u protekle dvije utakmice upisao čak tri asistencije.

“Antonio je jedan od rijetkih igrača u povijesti nogometa koji više uživa u asistencijama nego u postizanju golova. On je vrlo velikodušan u kaznenom prostoru i to mnogo govori. Raste u smislu dosljednosti igri, motiviran je i mislim da može puno doprinijeti ove sezone.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!