NaslovnicaVijestiViše nije tajna: Emery otkrio zbog čega želi Neymara u timu

Više nije tajna: Emery otkrio zbog čega želi Neymara u timu

Više nije tajna: Emery otkrio zbog čega želi Neymara u timu

Bogati francuski klub spreman je čak aktivirati otkupnu klauzulu Barceloninog napadača, koja iznosi fantastičnih 222 milijuna eura. Više nije tajna da Paris Saint-Germain čini sve da dovede brazilskog reprezentativca Neymara (25) već u ovom prijelaznom roku.

želi neymara

“Ako hoćemo da budemo u vrhu europskog nogometa, da budemo u rangu sa Bayernom, Realom i Barcelonom, onda moramo imati u timu jednog od pet najboljih nogometaša svijeta. A Neymar spada među njih. Naravno da bih volio da ga imam u svojoj ekipi.”, izjavio je Unai Emery, trener PSG-a.

Mourinho otkrio koliko planira ostati u Unitedu

Bivši prvak svijeta traži novi klub preko društvene mreže!

Matić odabrao klub u kojem će nastaviti karijeru!

FOTO: Evo kako će izgledati Bayern sljedeće sezone

[su_no1forfootball]

Mada Katalonci tvrde da ih Neymar neće napustiti, španjolski mediji su već razradili mogući scenarij ukoliko Barcelona dobije bogatstvo od francuskog kluba. Prema tim navodima, novac bi bio uložen u dovođenje Marca Verrattija, koji je član “svetaca”, i Kyliana Mbappea iz Monaca, jednog od najtalentiranijih napadača na planeti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!