NaslovnicaVijestiVjerovali ili ne: Samo ova četvorica nogometaša su ostala na treninzima Reala!

Vjerovali ili ne: Samo ova četvorica nogometaša su ostala na treninzima Reala!

Reprezentativna pauza je u toku, zbog čega su ovih dana samo četvorica nogometaša ostala na treninzima Reala! Čak 20 igrača je pozvano u nacionalne timove.

Zinedine Zidane komanduje, a na terenu četvorica nogometašu. Tako će ovih dana izgledati treninzi Reala, budući da će čak 20 igrača aktuelnog prvaka Europe imati reprezentativne obaveze.

Sa trofejnim stručnjakom ostali su da vježbaju samo rezervni vratar Kiko Casilla, vezista Marcos Llorente, levi bek Theo Hernandez i napadač Karim Benzema, koga izbornik Francuske Didier Deschamps ne zove pod zastavu poslije afere oko ucjenjivanja Mathieua Valbuene.

[su_no1forfootball]

Novinari Asa su izračunali i tačno koliko će ko kilometara da preleti tokom obaveza u nacionalnim timovima.

Rekorder među Madriđanima je Gareth Bale, čiji Wales igra u Kini, zbog čega će prijeći 20.753 kilometra. Iza krilnog napadača su hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji igraju 24. marta u Miamiju protiv Perua, i u Arlingtonu sa Meksikom četiri dana kasnije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!