NaslovnicaVijestiVlasnik Lyona potvrdio da je Barcelona zainteresovana za njegovog igrača

Vlasnik Lyona potvrdio da je Barcelona zainteresovana za njegovog igrača

Vlasnik Lyona potvrdio je da je Barcelona zainteresovana za francuskog defanzivca Samuela Umtitija, ali da još uvijek pregovori nisu počeli.

Vlasnik Lyona potvrdio da je Barcelona

Španjolski list Mundo Deportivo izvijestio je da je Barca poslala ponudu za 22-godišnjaka jučer nakon što je potvrđen odlazak Marca Bartre u Borussiju Dortmund. Kako pišu, katalonski klub je spremio petogodišnji ugovor sa mladog Umtitija, koji može igrati na poziciji centralnog defanzivca ili lijevog beka, a odšteta će iznositi 20 miliona eura.

Međutim, vlasnik Lyona Jean-Michel Aulas odbio je potvrditi da su pregovori toliko napredovali. U izjavi za Eurosport je rekao: “Barca se raspitivala za njega prije deset dana. Samuel još nije odlučio, a pregovori još nisu počeli.”

Yannick Umtiti, Samuelov brat i agent, izjavio je: “Ne znam odakle je došla ova informacija, nismo u kontaktu sa Barcelonom.”

Umtiti, za kojeg je zainteresovan i Bilićev West Ham, je vrlo talentovan defanzivac koji je već skupio 131 ligaški nastup u dresu Lyona otkako je debitovao 2011. godine.

O njegovom kvalitetu dovoljno govori i to da je pozvan od strane izbornika Didiera Deschampsa kao zamjena za Jeremyja Mathieua u tim od 23 igrača koji će nastupiti na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!