NaslovnicaVijestiPlatili ga 30 milijuna eura, a sad više ne računaju na njega:...

Platili ga 30 milijuna eura, a sad više ne računaju na njega: Vodeći tim Serie A prodaje defanzivca

Vodeći tim Serie A više ne računa defanzivca kojeg su prije samo godinu i po dana platili skoro 30 milijuna eura, te su sve prilike da će napustiti klub do kraja ovog prijelaznog roka.

Srbijanski nogometaš Nikola Maksimović sigurno će napustiti Napoli do kraja siječnja, izjavio je sportski direktor Napolija Christian Guintoli.

Ruski prvak Spartak iz Moskve pokazao je najveći interes, ozbiljni u namjeri da ga angažuju su i Benevento, kao i Chievo i Sassuolo.

[su_watch_live_football]

“Maksimovića želi mnogi klubovi, ali čini mi se da je najbliži Spartaku”, rekao je Guintoli za Arenanapoli.

U italijanskim medijima se pisalo da je Spartak spreman poslati ponudu od 14 milijuna eura za transfer Napoliju, a Maksimoviću plaću od dva milijuna. Prema posljednjim informacijama, u utrku se uključio i Zenit, koji želi da upari srpski reprezentativni tandem u odbrani.

Bivši nogometaš užičke Slobode i Crvene Zvezde, kojeg je Napoli je 2016. Torinu platio 29,5 milijuna eura, ove sezone odigrao je samo dvije utakmice u Serie A, ukupno 95 minuta.

Napoli je bio uporan u namjeri da dovede Maksimovića, spominjali su se čak i Chelsea i Manchester United kao opcije za srpskog reprezentativca. Gazda Napolija De Laurentis je vršio pritisak, pregovori su konstantno trajali i u Torino je stigla ponuda Napolija vriedna 25 milijuna eura.

I dok se predsjednik Torina Cairo razmišljao da li da je prihvati, Maksimović je napravio glupost i odličuo da stupi u štrajk. Prestao je sa treninzima, vratio se i u Srbiju i nadao se da će tako natjerati klub da prihvati ponudu. Tek tada je Cairo pobijesnio i digao je cijenu na 30 milijuna eura.

Napoli je probao razne modele, nudio bonuse, igrače, ali sve dok nije dostigao Cairovu željenu granicu nije mogao da dobije Maksimovića.

Maksimović je igrao 19 puta za reprezentaciju Srbije i bio je dio tima koji je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!