NaslovnicaVijestiVRAĆA SE SAMIR NASRI: Evo koja dva kluba iz Premier lige ga...

VRAĆA SE SAMIR NASRI: Evo koja dva kluba iz Premier lige ga žele dovesti u januaru!

Prema pisanju engleskih medija, bivši francuski reprezentativac Samir Nasri uskoro bi se trebao vratiti profesionalnom nogometu. Nekadašnji član Manchester Cityja i Arsenala dobio je zabranu bavljenja nogometom u trajanju od 18 mjeseci nakon kontroverznog liječenja koje je imao u klinici u Los Angelesu.

West Ham želi Samira Nasrija

31-godišnjak je dobio dozvolu da se vrati treninzima početkom ovog mjeseca, ali neće moći igrati sve do početka sljedeće godine. On je svoj posljednji nastup upisao za Antalyaspor prije godinu dana, a nakon što su saznali za suspenziju, čelnici turskog kluba su odlučili raskinuti ugovor s njim.

Ipak, Francuz bi se uskoro mogao vratiti u Premier ligu, gdje navodno dva kluba pokazuju interes za njega. Kako piše The Mirror, Nasri je privukao pažnju trenera Evertona Marca Silve, dok Daily Mail piše kako je drugi zainteresovani klub West Ham United. ‘Čekićari’ žele pojačati ofanzivni dio svog tima, nakon što je nedavno potvrđeno kako će jedna od njihovih najvećih zvijezda Andriy Yarmolenko zbog povrede sa terena odsustvovati oko šest mjeseci.

U izvještaju stoji kako su čelnici West Hama već započeli pregovore sa Nasrijem, ali problem predstavlja visoka plata koju on zahtijeva. Iako nije nastupio godinu dana, on traži čak 100,000 funti tjedno. Jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga londonski klub želi dovesti u svoje redove je njihov trener Manuel Pellegrini, koji je sa Nasrijem surađivao u Manchester Cityju.

Čileanski stručnjak je danas na pitanje novinara o mogućim pojačanjima u predstojećem zimskom prelaznom roku rekao: “Jedina stvar koju vam mogu reći je da smo povezivani sa dovođenjem 14 ili 15 igrača u proteklih mjesec dana. Razmišljamo o Huddersfieldu, imamo dovoljno vremena do prelaznog roka. Vidjet ćemo kako će teći oporavak pojedinih igrača, a zatim odlučiti koga želimo dovesti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!