NaslovnicaVijestiChelsea je ove sezone potrošio pola milijarde eura, a Pochettino se žali:...

Chelsea je ove sezone potrošio pola milijarde eura, a Pochettino se žali: Trebamo još pojačanja

Prije ove sezone Chelsea je potrošio gotovo pola milijarde eura na pojačanja, a trener Mauricio Pochettino žali se da mu treba više igrača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Klub iz Londona je tek 12. na tabeli Premier lige sa samo pet pobjeda u 16 utakmica i bliži je ispadanju nego europskoj konkurenciji. Chelsea ima 19 bodova, samo deset više od momčadi koja je na poziciji koja vodi u niži rang (Luton), te 11 bodova od momčadi koja zauzima posljednje mjesto koje vodi u Europu (Tottenham).

Nakon jučerašnjeg neuspjeha protiv Evertona (2:0), Pochettino je istaknuo nužnost dodatnih igračkih pojačanja.

“Moramo razgovarati među sobom i pokušati se poboljšati u sljedećem prijelaznom roku s novim potpisima”, rekao je Pochettino, izjava koja je izazvala osude navijača Chelseaja.

Samo dan nakon završetka prethodne sezone, Pochettino je preuzeo momčad, a pod njegovim vodstvom stigli su novi igrači za Chelsea: Moises Caicedo, Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Cole Palmer, Axel Disasi, Nicolas Jackson, Robert Sanchez, Lesley Ugochukwu, Deivid Washington, Angelo i Đorđe Petrović. Ukupno su ovi igrači kluba koštali 468 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!