NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan 2012. godine, Thierry Henry se vratio u Arsenal...

(VIDEO) Na današnji dan 2012. godine, Thierry Henry se vratio u Arsenal i postigao gol protiv Leedsa!

Ovaj je gol opisao kao svoj najdraži u dresu Arsenala. Na današnji dan 2012. godine, sjajni Thierry Henry napravio je herojski povratak na Emirates tijekom druge polovice sezone 2011/12, kada je napravio svoj drugi debi protiv Leedsa u doista nezaboravnom susretu trećeg kruga FA kupa.

Bio je to povijesni trenutak , sjednite, opustite se i uživajte.

Francuz je kasnije govorio o golu, opisivajući ga kao svog favorita u Arsenalu.

“Jedan od mojih posljednjih nastupa u FA kupu također je bio poseban: moj gol protiv Leedsa kada sam se vratio u London 2012. godine bio mi je najdraži gol za Arsenal,” rekao je Thierry Henry u intervju za The Sun.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujem da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!