NaslovnicaVijestiLuis Suarez se pretvorio u Lionela Messija i postigao nevjerojatan gol iz...

Luis Suarez se pretvorio u Lionela Messija i postigao nevjerojatan gol iz slobodnjaka sa 30 metara!

Napadač Atletico Madrida Luis Suarez postigao je više golova u La Ligi od bilo kojeg drugog igrača ove sezone nakon što je protiv Cadiza pogodio iz slobodnog udarca sa 30 metara.

Luis Suarez se pretvorio

34-godišnjak, koji se pridružio Atleticu u rujnu iz Barcelone i dalje predstavlja veliku prijetnju pred golom, jer momčad Diega Simeonea impresionira u španjolskom prvenstvu.

Atletico trenutno ima deset bodova više od Real Madrida u utrci za naslov sa samo 19 odigranih utakmica, a Suarezovi golovu su bez sumnje glavni čimbenik u njihovoj nedavnoj formi.

U nedelju je Urugvajac ponovo proizveo nevjerojatan pogodak postigavši iz slobodnog udarca.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!