NaslovnicaVijestiVRIJEME JE ZA RASTANAK: Da li Napoli ostaje bez svoje ikone?!

VRIJEME JE ZA RASTANAK: Da li Napoli ostaje bez svoje ikone?!

Zvijezda Napolija, kapiten ovog kluba i miljenik navijača Marek Hamsik mogao bi uskoro napustiti Nap2oli nakon desetogodišnjeg boravka u ovom klubu sa kojim je od druge  lige došao do drugog najboljeg kluba u Italiji. U prošlosti je imao ponude velikih klubova koje je sve redom odbijao, a sada bi mogao put daleke Kine jer ne može odloliti zovu miliona.

Napoli ostaje bez

Očito je pred Napolijem vrlo zanimjivo i burno ljeto u Napulju. Trenera Maurizio Sarrija je naslijedio poznati Carlo Ancelotti, a kako je izvijestilo nekoliko talijanskih medija je izlazna vrata zatražio i legendarni igrač ovog kluba i ljubimac navijača temperamentni Slovački reprezentativac Marek Hamsik. On je predsjednika kluba Aurelio de Laurentis pitao da ga pusti da ide u Kinu.

>> GARETH BALE DONIO ODLUKU: “Ako napustim Real Madrid, otići ću samo u…”

Hamsik zapravo na stolu ima ponudu najboljeg kineskog kluba Guangzhou Evergrandea kojeg sa klupe predvodi nekadašnji veliki talijanski branič Fabio Cannavaro. Kineski klub je Napoliju spremni platiti 30 milijuna eura odštete, a Hamsik bi mogao u Kini godišnje zarađivati 12 milijuna eura.

[su_bonus]

Hamsik je već više od deset godina član Napolija. U  posljednjoj sezoni u svim natjecanjima,  sakupio je čak 49 nastupa a izjednačio je i rekord Diego Maradone po broju golova za klub, te je tako postao najbolji stijelac kluba u historiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!