NaslovnicaVijestiVučica našla novo pojačanje: Roma dovodi sjajnog napadača

Vučica našla novo pojačanje: Roma dovodi sjajnog napadača

Vučica našla novo pojačanje. Fenomenalni fudbaler Marseillea Michy Batshuayi nalazi se na meti Rome. Naime, čelnici italijanskog kluba danas su potvrdili da su kontaktirali Marseille u vezi belgijskog napadača.

Vučica našla novo pojačanje

22-godišnji Batshuayi senzacija je u francuskoj Ligi 1 nakon sjajnih partija koje pruža ove sezone u dresu Marseillea. Belgijanac se nalazi na meti mnogih evropskih klubova, a u utrku se uključila i Roma koja je jedina napravila konkretne poteze.

Iz rimske ekipe uskoro očekuju odgovor Marseillea i nadaju se da bi već u januaru ovaj fudbaler mogao stići na Olimpico. On je ove sezone odigrao 17 utakmica u francuskom prvenstvu i postigao je deset golova.

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

Njegova vrijednost procjenjuje se na devet miliona eura, ali italijanski mediji vjeruju da će Roma morati platiti mnogo više od toga. Predsjednik Marseillea Vincent Labrune nedavno je izjavio da je Batshuayi novi Didier Drogba.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!