NaslovnicaVijestiWanda Icardi otkrila koja da kluba su željela dovesti Icardija u svoje...

Wanda Icardi otkrila koja da kluba su željela dovesti Icardija u svoje redove ovog ljeta!

Wanda Icardi, agentica Maura Icardija, otkrila je kako su dva velikaa kluba iz italijanske lige imala plan da u svoje redove dovedu napadača Intera.

kapetan intera

Argentinac ima u svom ugovoru s Interom ugrađenu klauzula o otkupu visoku 110 milijuna eura, ali se onda odnosi samo na klubove izvan Italije. Ovo ljeto, međutim, očito je bilo ogromno interesa nekih talijanskih ekipa.

„Jedini izravni kontakt Maura i Juventusa su njegovih sedam pogodaka, koji je postigao torinskom klubu. Istina je da je Juventus bio zainteresiran za njega, ali njihova prva meta cijelo vrijeme je bio samo Cristiano Ronaldo. Mauro je veliki igrač, ali bio je odlučan da ostane u Interu ” rekla je Wanda Icardi, talijanskim medijima.

>> NEVJEROVATAN PODATAK: Inter za Ligu prvaka nije prijavio tri nogometaša za koje je platio 80 miliona eura

Ni Napoli nije ostao imun nakon što je Icardi u zadnjoj sezoni postigao 29 golova i bio zajedno s Cirom Immobileom, i najbolji strijelacu ligi. „Razgovarala sam s predsjednikom Aurelie De Laurentisom. On je izvanredan čovjek, razgovarali smo o raznim stvarima, od filma do nogometa. On je poslao ponudu za Icardija, ali Mauro je već ranije odlučio ostati u Milanu.”

[su_live_koeficijenti]

Mauro Icardi nije otvorio najbolje novu sezonu. Igrao je na dvije utakmice Intera, upisao je asistenciju ali na prvi gol još uvijek čeka. U posljednjem krugu protiv Bolonje, nije igrao zbog manje povrede mišića noge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!